CJENIK

Pronalaženje nasljednika

Naša naknada u traženju nasljednika je, u principu, postotni udio u nasljeđu kod kojeg posredujemo. Ovdje se vodimo za 200 godina starom praksom naše struke i ovisno o nasljednome redu našu uslugu naplaćujemo od oko 25 do 35% od ukupne vrijednosti ostavine. Parametri za to su stupanj srodnosti i moguće potrebe za pomoći naših partnerskih ureda u inozemstvu.

Istraživanje obiteljskih povijesti

Naša satnica istraživanja obiteljske povijesti iznosi 150 EUR, ne računajući PDV koji ovisi o zemlji u kojoj naručitelj prebiva te dodatne troškove, poput troškova arhiva ili korespondencije pisanim putem.

Pribavljanje dokumentacije

Pribavljanje dokumentacije, isto kao i istraživanje obiteljske povijesti, izračunava se prema satovima provedenim u tome poslu te po satu iznosi 150 EUR, ne računajući PDV koji ovisi o zemlji u kojoj naručitelj prebiva te dodatne troškove, poput troškova kopiranja dokumenata, ovjera i slično.

Razjašnjenje vlasničkih odnosa

Sat bavljenja razjašnjenjem vlasničkih odnosa nad nekretninama je 150 EUR po satu, ne računajući PDV koji ovisi o zemlji u kojoj naručitelj prebiva te naknadu troškova, poput putnih troškova ili troškova kopija isprava.

CJENIK