Истраживање породичних историји

ПРОНАЛАЖЕЊЕ НАСЛЕДНИКА

ПРИБАВЉАЊЕ ПОДАТАКА

ДОБРО ДОШЛИ НА СТРАНИЦУ GENEALOZI D.O.O

Проналажење наследника, истраживање породичних историја и прибављање документације у Хрватској, Словенији, Босни и Херцеговини и Црној Гори.

Компанија Genealozi d.o.o. је настала у циљу истраживања породичних историја, историја појединаца и потраге за локацијама и идентитетима наследника, како бисмо помогли у разним правним потраживањима за домаће и стране оставине.
Наше истраживање нас доводи у контакт са правницима, јавним бележницима, општинским судовима и црквеним и градским архивима, најчешће у процесу прикупљања документације потребне за подношење захтева за оставину или наследство.
Помоћ можемо пружити и банкама и другим финансијским институцијама у њиховим потрагама за власницима или наследницима власника неактивних рачуна.

GENEALOZI

img_1

О нама

Genealozi d.o.o. истражују на подручју Хрватске, Србије, Словеније и Босне и Херцеговине, а такође сарађујемо са неколико генеалошких и оставинских компанија у емиграцијским и имиграцијским државама како бисмо нашим клијентима пружили најбољу и најтачнију услугу.

Стојимо Вам на располагању и у Вашој потрази за члановима породице са којима сте изгубили контакт, проналажењу родбине у емиграцијским земљама као и израдом Вашег породичног стабла.

Ако нисте правник, јавни бележник или представник банке, а Genealozi d.o.o. су Вас контактирали, то значи да постоји могућност да имате право на наследство или оставину за коју можда нисте ни знали. Надамо се да ће Вам ове странице пружити додатан увид у наше делатности и нашу мисију, као и да ће наша истрага уродити плодом.

Услуге

Услуге

Проналажење законских наследника

Кроз нашу велику Генеалоска библиотеку (стари и савремени телефонски именици из Хрватске и иностранства, листе исељеника, итд) ис јаком повезаношћу са модерном информационом технологијом можемо пронаћи непознате законске наследнике.

Ако сте адвокат, јавни бележник или финансијска институција, можемо помоћи да пронађу нестале наследнике у емиграцијским и имиграционим земљама.

Интензиван рад у потрази омогућава нам стално обнављање наше библиотеке новим изворима и базама података.

РАЗЈАШЊЕЊЕ ВЛАСНИЧКИХ ОДНОСА НАД НЕКРЕТНИНАМА

На подручју Републике Хрватске често се јавља проблем да су у земљишну књигу још уписани претпрошли власници због чега постоји опасност да исти једном пријаве своја права иако је неко други стекао некретнину. Сваки купац пре куповине жели да разјасни ситуацију, а за то је често потребно потражити претходне власнике. Међутим, они се често не налазе у Хрватској, него у некој другој држави бивше Југославије или можда више нису живи и зато би било пожељно ступити у контакт са наследницима тих особа/компанија. Овде вам Genealozi могу помоћи. Пронаћи ћемо претходне власнике и пренети вам њихове контакт податке.

Иако вам то неће бити једноставно, на крају ћете имати правну сигурност без бојазни да ће некретнину коју сте стекли затражити стари власник.

Ако вам је потребна правна помоћ у таквим стварима, препоручујемо да се обратите правници Кристини Мудровчић.

Истраживање породичних историји

Специјализовани смо за потрагу, реконструкцију и документовање биографијских података те за израду родословних стабала. То нам омогућава да обавимо и најкомплексније задатке на подручју истраге породичних историји.
Уколико тражите своје претке и желите знати нешто више о својој породици наш истраживачки тим, помоћу најсавременијих техничких програма и радом у те с управним канцеларијама радо ће вам помоћи да их пронађете.

ПРИБАВЉАЊЕ ПОДАТАКА

Компанија Genealozi d.o.o. је специјализована за прикупљање историјских повеља, докумената и диплома по целом свету. Исто тако, уколико желите да остварите право на држављанство, потражићемо историјске документе који су вам потребни и, ако је потребно, превешћемо их код овлашћеног судског тумача. Преводимо и транскрибујемо дипломе.

GENEALOZI d.o.o. је дио HISTORIKERkanzlei

Наш промо материјал

Више о нашим ценамаПОВЕРЉИВОСТ ПОДАТАКА

При раду на нашим случајевима најважнија нам је заштита Ваших личних података.

Стога се свакодневно информишемо о заштити података, како у земљи тако и у иностранству.

Уколико нам личне податке ставите на располагање, употребићемо их искључиво за одговор на Вашу потрагу, за рад на оставинском поступку и за техничку администрацију.

У нашој компанији држимо се строгог етичког кодекса којим омогућавамо и осигуравамо сигурност Ваших личних података.

Контакт

Контакт

Ваша порука је послата, хвала!

    Miscellaneous Information

  • VAT/PDV/MwSt. :HR11462438017
  • CN/MB/FN: 04004655